Fortsatt ledige plasser på kurs med Johnny Trasti 2. september 2017

Hovedråvaren til Johnny Trasti på smaksverkstedet blir rein med vekt på å få fram gode smaker fra hele dyret. Alt fra nedskjæring og partering til lekre sluttprodukter i flere varianter. I tillegg vil sesongens bær, urter og grønnsaker benyttes – dette blir en kulinarisk smaksdag med bruk av mange spennende og gode lokale råvarer!

Påmeldingsfristen er forlenget til tirsdag 29. august – det er fortsatt ledige plasser så meld deg/dere på!

Deltakeravgift er 500,- pr bedrift og påmelding pr e-post til Hallvard Jensen hallvard.jensen@nibio.no
Forsker NIBIO, Norsk Institutt for Bioøkonomi
Avdeling utmarksressurser og næringsutvikling
Telefon (+47) 406 30796

 

For praktiske spørsmål ta kontakt med Bjørn Arne Olsen (leder Landsbymarked) på tlf. 924 92288

Nedlastbart program HER

 

 

 

Publisert: 24. august 2017

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design