Bli utstiller

Nå inviterer vi utstillere til Landsbymarked 2017. Tradisjonen tro prøver vi nye løsninger. Denne gang er Landsbymarkedet igjen flyttet innendørs – i de nye og trivelige omgivelsene på Halti. En verdig ramme for våre dyktige produsenter!

Vi ønsker matprodusenter, husflidsaktører og andre salgsutstillere hjertelig velkommen til Halti! Du finner bygget like sør for den blå brua over Reisaelva – sentralt på Storslett.

Her er stor parkeringsplass med god plass til besøkende. Og utstillere som foretrekker å være ute, kan sette opp stand på parkeringsplassen eller i nærheten av inngangspartiet – på anvisning fra oss.

Når du kommer inn hovedinngangen, vil du finne slagsutstillinger i hele første etasje. Og vi legger til rette for kafésalg med sitteplasser, kulinarisk teater og underholdning like ved.

Vi jobber med å få på plass kurs, underholdning og konserter. Halti kulturscene er bestilt, og etterhvert som oktober nærmer seg, vil vi presentere et program som vi håper fenger både store og små – innbyggere og tilreisende.

Skal DU selge mat?

  • Vi forutsetter at dere selv har avklart med Mattilsynet at deres virksomhet er registrert og produktene er godkjente for salg.
  • All tilberedning av mat som medfører mye os eller damp må av hensyn til allergikere gjøres utenfor Halti – i inngangspartiet eller på parkeringsplassen.

Meld deg som utstiller

Fyll i skjemaet og motta bestillingsbekreftelsen på e-post. Salgsomsetning må dokumenteres med utskrift av betalingsterminal eller lignende når salget avsluttes, og 10 % faktureres i etterkant.
    Pris for deltakelse som utstiller på Landsbymarkedet 2017 er 10 % av salgsomsetninga, begrenset oppad til 3000 kr.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design