Gratis inngang for alle!

Gratis inngang for alle!

Som dere vet flytter vi innendørs i år!
Inne på Bios – i restaurantdelen og deler av kaféen, blir det salgsutstilling med kortreiste og regionale matprodusenter.
I kaféen rigger vi scene med kulinarisk teater og underholdning, og her kan du også kjøpe mat og finne en plass sitte ned. Og det blir gratis inngang både til salgsutstillinga, kulinarisk teater og til underholdningen inne på Bios!

Kulinarisk teater vil by på spennende kokkelering – i tillegg til smaksprøver. Kulinarisk teater i fjor ble svært vellykket med Kokkejævel som laget matretten LavvuLars og blodpannekaker (bildet) med Hermod Larsen. Opplegget for 2015 er snart på plass, vi gleder oss til å presentere det for dere!

Vi setter opp lavvu i Trekanten – i den lille parken midt i Storslett sentrum.
Rundt Trekanten blir det mulig å sette opp utestand.

Butikkene følger våre åpningstider, og vi tilrettelegger og samarbeider også i år med flere aktører for å få arrangementer og opplevelser både ute og inne: lavvuaktiviteter, aktiviteter for barn, konserter, kinofilm og foredrag. Vi håper å kunne presentere et program som fenger både store og små – innbyggere og tilreisende. Programmet legges fortløpende ut HER!

Back To Top