Landsbymarked

25. – 26. NOVEMBER 2022

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Hovedkokk 2015

Vi er kjempestolt over å presentere Jonatan Bukkøy Arntzen som hovedkokk under Landsbymarked 2015!

Jonatan er utdannet ved kokkeskolen i Tromsø og er i dag Head Chef hos Kreativ Catering, en gourmet catering restaurant i Oslo. Han har også vært kjøkkensjef på Palmen restaurant på Grand Hotel Oslo, Chef hos Maaemo, og jobbet på Onda By Pal Nes og på Døgnvill.

Jonatan Bukkøy Arntzen er oppvokst på Storslett og huskes for sitt engasjement som ungdomspolitiker. Hans politiske engasjement er fortsatt levende, noe som viser seg i hans filosofi rundt mat. Jonathan er opptatt av at maten vi spiser må være forankret i naturen og miljøet, han er opptatt av bærekraftig mat tilpasset den tiden vi lever i.

Hans utgangspunkt er alltid råvarer av og kvalitet som skal behandles med respekt – smaken er det viktigste. Estetisk presentasjon er viktig, men når du tilbereder et laksemåltid fra Reisaelva må laksen alltid være stjerna i måltidet.

 

jonatan2 jonatan4 jonatan5

 

 

 

Publisert: 4. november 2015

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design