Innkalling til Landsbymøte

Innkalling til Landsbymøte

«No har vi fått parkering i sentrum – ka vil vi videre med Landsbyen vår?»

Våre nyvalgte politikere inviterer til Landsbymøte under årets Landsbymarked. Målet er å samle innbyggerne i Nasjonalparkkommunen til debatt om tiltak vi sammen kan gjøre for å møte framtidige utfordringer. Kanskje kan dette bli en fast årlig aktivitet?

I år er det handel og service som er i fokus – hva kan sette i gang med med for å møte handelslekkasje og konkurranse fra netthandel?

Landsbymøtet arrangeres av Nordreisa kommune v/ordføreren sammen med Nordreisa næringsforening og SparebankEN Nord-Norge Storslett. Og gulrota: Trekning av reise til Grüne Woche i Berlin i januar – for de som deltar på møtet!

Mer info og påmelding til Landsbymøtet HER

 

Back To Top