Turistsjefen på Geilo kan lage mat!

Turistsjefen på Geilo kan lage mat!

Pål Knutsson Medhus er i dag turistsjef på Geilo og kommer til Landsbymarked for å inspirere på Landsbymøtet torsdag kveld. Men turistsjefen har mange talenter!

Pål Knutsson Medhus er blant annet kjent for å være gründeren bak reiselivsbedriften Høve Støtt AS som vant Innovasjon Norges prestisjetunge reiselivspris i 2011. Et av kriteriene for prisen, var at Høve Støtt hadde skapt innovative opplevelsesprodukter med positiv innvirkning på Norge som reisemål!

Dette skriver Innovasjon Norge om Høve Støtt:
Høve Støtt AS tilbyr økosertifiserte aktiviter og opplevelser på Geilo. Den allsidige opplevelsesbedriften tilbyr aktiviteter for en hver smak. Enten du ønsker å smi din egen krok, legge ut på en trolsk trugetur, bli med på en sparksafari, få guidet fjellturer inn i nasjonalparkene, ta et kurs i opplevelsesøkonomi eller et takkebakkekurs, har Høve Støtt en løsning for deg.

I tillegg til å skape opplevelser, være turistsjef og arrangere Ismusikkfestival, er altså Pål Knutsson Medhus kokk! Og på fredag kl. 18:00 vil han dele litt av sine kunnskaper om mat med publikum på Landsbymarkedet!

Back To Top