Damenes aften på Kronebutikken

Damenes aften på Kronebutikken

Vi inviterer i år DAMENE til eget arrangement i den nyoppussede Kronebutikken! Fredagskvelden kommer Lars Bremnes til Halti kulturscene. Landsbymarkedet regner med mange av bygdas damer (og herrer) har lyst å få med seg denne konserten, men etterpå inviterer vi damene til AFTERPARTY på Kronebutikken!

Afterpartyet på Kronebutikken vil ha mat i fokus, og vi er glad for å kunne ønske hovedkokk Gunnar Jensen velkommen. Han vil også her bidra med kulinarisk teater – denne gangen er det en lekker dessertrett basert på lokale råvarer som skal tilberedes for publikum. Og det blir smaksprøver til alle.

Kristin Mellem står for det kunstneriske innslaget. Kristin er kjent regionalt og nasjonalt for sitt felespill, gjerne kombinert med sang og fortelling. Hun er klassisk utdannet fiolinist og har blant annet spilt i Nordnorsk symfoniorkester i flere år. Hun har nylig startet opp i ny jobb som formidler på Nord-Troms museum, og vi er stolt over å kunne presentere henne som vår lokale musiker på vårt Afterparty på Kronebutikken.

Det vil bli mulig å kjøpe Tapas fra Kronebutikken, og både butikken og baren er åpen.
I tillegg lover vi damene noen overraskelser utover kvelden!

kristin

Fotograf: Ørjan Bertelsen

PÅMELDING

 

Back To Top