Daniel Byskov fra Annis Pølsemakeri i Mathallen i Oslo, kommer til Landsbymarked for å inspirere matprodusenter og serveringssteder til å bli bedre på pølser.
Pølser er i vinden som aldri før. Det er pølser i ulike sosiale sammenhenger gjennom hele året. Og i tillegg så blåser det en pølsevind fra Europa inn over Skandinavia for tiden. Publikum har også fått øynene opp for pølser så her er det et marked.
Pølser er en flott måte å få økt verdi på avskjær og sorteringskjøtt, og få smakssatt kjøttet i uendelige variasjoner.
Dato: Fredag 4. november kl. 11-14
Sted: Nord-Troms videregående skole, avd. Nordreisa
Pris: 500 kroner
Påmeldingsfrist: 28. oktober
Arrangør: Landsbymarked AS
Påmelding:
Kurset støttes av Kompetansenettverkene for lokalmat, NIBIO Troms. Kursbrosjyre finner du her polsekurs_landsbymarked-2016