Marits fortsetter 40-årsfeiringa med KJOLENS dag

Marits fortsetter 40-årsfeiringa med KJOLENS dag

Marits – tidligere Marits Boutique – har 40 års jubileum i 2016, noe som ble feiret med stort show på Halti kulturscene i januar. Denne storslåtte bursdagsfeiringen ble blant annet dokumentert av Framtid i Nord.

Under Landsbymarked fortsetter den spreke 40-åringen festen – denne gang med KJOLENS DAG. Innehaveren Marit Bråstad Johannessen skriver:

«Fredag den 4 november arrangerer vi KJOLENS dag på Marits ..👗. Vi trenger da ca 40 damer, som kan vise en kjole hver,- bli fotografert i den, og bildet lagt ut på Marits her på fb. To av damene kan være heldig å vinne kjolen dem har på. Det her kan bli kjempeARTIG. Meld dokker på til tlf 41604732 (Marit ), eller kom innom butikken (så snart som mulig). Visninga blir ca kl 17. Har dokker spørsmål,- spør i vei…»

 

Artikkelbilde: Eili Bråstad Johannessen

Back To Top