Landsbymarked

25. – 26. NOVEMBER 2022

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Mesterkokk Gunnar Jensen kommer på Landsbymarked 2016!

Gunnar Jensen, 34 år, er opprinnelig fra Lyngseidet. Nå kommer han til Landsbymarkedet som hovedkokk på årets arrangement. Gunnar Jensen holder til i Tromsø som kjøkkensjef og medeier i Mathallen Tromsø AS.

Jensen ble landskjent da han vant «Det Norske Måltid 2012», og han har deltatt i flere nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.

I 2015 fikk Gunnar Jensen Ingridprisen utdelt på Gladmat, Nordens største matfestival, som arrangeres i Stavanger. Denne prisen tildeles en kokk som har søkelys på de norske råvarene i Norge og i utlandet, som har gode formidlingsevner og retter fokus på det norske kjøkken.

Gunnar Jensen sier til Landsbymarkedet at han er opptatt av lokalmat og bruker i all hovedsak kortreiste råvarer i sin matlaging. Han gleder meg til å komme til Nordreisa under Landsbynarkedet.

Vi gleder oss også – ikke minst til å høre hvordan han bedømmer våre lokale mat- og råvarer. Han skal åpne festivalen fredag ettermiddag, har kulinarisk teater i salgsteltet både fredag og lørdag samt bidra på våre serveringssteder med formidling av sin kompetanse på råvarer og tilberedning.

Foto: Simen Fangel

Publisert: 5. oktober 2016

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design