Mesterkokk Gunnar Jensen kommer på Landsbymarked 2016!

Mesterkokk Gunnar Jensen kommer på Landsbymarked 2016!

Gunnar Jensen, 34 år, er opprinnelig fra Lyngseidet. Nå kommer han til Landsbymarkedet som hovedkokk på årets arrangement. Gunnar Jensen holder til i Tromsø som kjøkkensjef og medeier i Mathallen Tromsø AS.

Jensen ble landskjent da han vant «Det Norske Måltid 2012», og han har deltatt i flere nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser.

I 2015 fikk Gunnar Jensen Ingridprisen utdelt på Gladmat, Nordens største matfestival, som arrangeres i Stavanger. Denne prisen tildeles en kokk som har søkelys på de norske råvarene i Norge og i utlandet, som har gode formidlingsevner og retter fokus på det norske kjøkken.

Gunnar Jensen sier til Landsbymarkedet at han er opptatt av lokalmat og bruker i all hovedsak kortreiste råvarer i sin matlaging. Han gleder meg til å komme til Nordreisa under Landsbynarkedet.

Vi gleder oss også – ikke minst til å høre hvordan han bedømmer våre lokale mat- og råvarer. Han skal åpne festivalen fredag ettermiddag, har kulinarisk teater i salgsteltet både fredag og lørdag samt bidra på våre serveringssteder med formidling av sin kompetanse på råvarer og tilberedning.

Foto: Simen Fangel

Back To Top