Fortsatt ledige plasser på kurs med Johnny Trasti 2. september 2017

Fortsatt ledige plasser på kurs med Johnny Trasti 2. september 2017

Hovedråvaren til Johnny Trasti på smaksverkstedet blir rein med vekt på å få fram gode smaker fra hele dyret. Alt fra nedskjæring og partering til lekre sluttprodukter i flere varianter. I tillegg vil sesongens bær, urter og grønnsaker benyttes – dette blir en kulinarisk smaksdag med bruk av mange spennende og gode lokale råvarer!

Påmeldingsfristen er forlenget til tirsdag 29. august – det er fortsatt ledige plasser så meld deg/dere på!

Deltakeravgift er 500,- pr bedrift og påmelding pr e-post til Hallvard Jensen hallvard.jensen@nibio.no
Forsker NIBIO, Norsk Institutt for Bioøkonomi
Avdeling utmarksressurser og næringsutvikling
Telefon (+47) 406 30796

 

For praktiske spørsmål ta kontakt med Bjørn Arne Olsen (leder Landsbymarked) på tlf. 924 92288

Nedlastbart program HER

 

 

 

Back To Top