Gotmar Rustad kommer tilbake!

Gotmar Rustad kommer tilbake!

Landsbymarked ble arrangert for første gang i 2012, og da besøkte Gotmar Rustad oss på Storslett. Hans akevittforedrag skapte begeistring – både fordi han har stor kunnskap om drikken, men også fordi Gotmar er en ordkunstner og komiker av rang.

Nå kommer Gotmar tilbake, og dere kan få foredrag med smaksprøver på Minibar1 torsdags kveld.
Billettpris kr 250. Info: Bjørn Arne Olsen, tlf. 924 92 288. Påmelding her:

Gotmar Rustad holder vanligvis til på Løitens Brænderi, der han opptrer med forestillinga «En akevisitt» – Norges mest sette forestilling. På Løitens Brænderi kan du kan også få oppleve «Middag med Mord» er en interaktiv kriminalkomedie skrevet av Gotmar Rustad. Forestillingen spilles mellom bordene i restauranten på Løiten Brænderi mens publikum inntar en flott tre retters middag.

Les mer på Løitens Brænderi sin hjemmeside lbr.no

Back To Top