Landsbymøte 2017: Oppsummering

Landsbymøte 2017: Oppsummering

Årets Landsbymøte ble avviklet som planlagt 14. november. 32 personer var tilstede, omtrent samme antall som tidligere år. Initiativet til møtene kommer fra politikerene i Nordreisa – med ordfører og varaordfører i spissen. Oppmøtet har vært stabilt i de tre årene Landsbymøtet har vært arrangert, og og engasjementet fra publikum har vært upåklagelig. Også i år ble Landsbymøtet enige om tiltak for videre oppfølging.

Etter møtet oppsummerte varaordfører Olaug Bergset at denne møteplassen ser ut til å ha funnet sin form – og at vi kan forvente flere landsbymøter i årene som kommer.
Foto: Hilde Nyvoll

Les mer HER: OPPSUMMERING IDÈPROSESS LANDSBYMØTE 2017

Tidligere avholdte møter:
Referat fra Landsbymøte 2016
Referat fra Landsbymøte 2015

Back To Top