Landsbymarked fortsatt på Halti

Landsbymarked fortsatt på Halti

Høsten 2017 ble Landsbymarkedet for første gang arrangert inne på Halti – med stor suksess!
Vi fikk tilbakemeldinger fra publikum om trivelig atmosfære, god tid til å gå rundt å titte på varer og smake på selgernes matvarer og godt tilrettelagt md sitteplasser for en prat med kjentfolk. En møteplass etter Landsbymarked sitt hjerte!

Vi har derfor besluttet å bli værende på Halti.  Det er deilig å slippe å engste oss for landvindskuling, det er flott å kunne tilby publikum et varmt sted å være – og det er lettere for oss som arrangør å ha Halti med lokaliteter, virksomheter og teknisk utstyr som samarbeidspart i avviklingen av Landsbymarkedet.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Landsbymarked 15. – 16. november 2019!

Back To Top