Tv-kokk Kjartan Skjelde kommer til Landsbymarked 2018

Tv-kokk Kjartan Skjelde kommer til Landsbymarked 2018

Årets hovedkokk er virkelig en tungvekter innen kokkekunst og matglede! Kjartan Skjelde er en av landets mest meritterte kokker, og har vunnet både OL- og VM-gull. Han har to egne restauranter i hjembyen Stavanger, etter av flere kokebøker og han er kjent fra utallige TV-opptredener i TV3 og i NRK.

Kjartan Skjelde har i flere år vært dommer i TV3’s MasterChef der kjendiser gjennom flere uker konkurrerer på kjøkkenet. Dommerne i det populære programmet stiller høye krav til deltakerne som har svært varierende erfaring med matlagning, men felles for alle er matglede.

Akkurat nå er Kjartan Skjelde aktuell som programleder og mentor i Camp Kulinaris – også det på TV3. Konseptet her er kjendiser som gjennom åtte uker skal samarbeide og kjempe mot hverandre om å drive en restaurant sammen. Til slutt vil en av dem bli kåret til den beste restaurantøren.

I Stavanger driver Kjartan Skjelde restaurantene Tango Bar og Kjøkken og Fish & Cow. Han er opptatt av at gjestene skal føle seg velkommen og bli tatt godt i mot, samtidig som han med stolthet viser til kokkene sine som matnerder med det perfekte som minstemål.

Kjartan Skjelde er lidenskapelig opptatt av å lage mat som kan deles, og i kokebøkene sine lager han mat du kan sette på bordet når du vil spise noe supergodt sammen med venner og familie. Sammen med Berit Nordstrand har han gitt ut 3 kokebøker:
«Kjartans Tango – Fantastisk mat som nytes med venner», «Verdens beste familiekokebok» og «Verdens beste smoothier».

 

Back To Top