Bakekurs med Bakeren fra Lom på Landsbymarkedet!

Bakekurs med Bakeren fra Lom på Landsbymarkedet!

Morten Schakenda er godt kjent som den premierte kokken som ble baker og flyttet ut på bygda – til Lom. Her har han sammen med gode medarbeidere gjort stor suksess med Bakeriet i Lom. Nå kommer han til Landsbymarkedet – og vi kan tilby bakekurs for både bedrifter (fredag) og publikum (lørdag).

Festivalleder Bjørn Arne Olsen besøkte i vinter Bakeriet i Lom som deltaker på studietur arrangert av Nibio i Tromsø. Han hadde baktanker – ville svært gjerne hilse på den berømte bakeren for å invitere han til Landsbymarkedet.

Bjørn Arne fikk positiv respons da Morten Schakenda hørte at Kjartan Skjelde skulle være hovedkokk i 2018, de var godt kjente fra før. Resultatet ble at Landsbymarkedet i år kan presentere et historisk mestermøte mellom de to toppkokkene Morten Schakenda og Kjartan Skjelde!

Til publikum, sett av datoene 16.-17. november 2018!
Dette blir fantastisk!

Back To Top