Landsbymarked

25. – 26. NOVEMBER 2022

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Bakekurs med Bakeren fra Lom på Landsbymarkedet!

Morten Schakenda er godt kjent som den premierte kokken som ble baker og flyttet ut på bygda – til Lom. Her har han sammen med gode medarbeidere gjort stor suksess med Bakeriet i Lom. Nå kommer han til Landsbymarkedet – og vi kan tilby bakekurs for både bedrifter (fredag) og publikum (lørdag).

Festivalleder Bjørn Arne Olsen besøkte i vinter Bakeriet i Lom som deltaker på studietur arrangert av Nibio i Tromsø. Han hadde baktanker – ville svært gjerne hilse på den berømte bakeren for å invitere han til Landsbymarkedet.

Bjørn Arne fikk positiv respons da Morten Schakenda hørte at Kjartan Skjelde skulle være hovedkokk i 2018, de var godt kjente fra før. Resultatet ble at Landsbymarkedet i år kan presentere et historisk mestermøte mellom de to toppkokkene Morten Schakenda og Kjartan Skjelde!

Til publikum, sett av datoene 16.-17. november 2018!
Dette blir fantastisk!

Publisert: 5. september 2018

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design