Vinsmaking på Minibar1

Vinsmaking på Minibar1

Den 16. november sprettes korkene… til årets vinsmaking.
Vidar Pedersen fra Godt Drikke vil presentere en rekke ulike viner som passer til de fleste ulike juleretter og tradisjoner.

Vinene som skal smakes er:

  1. Michel Premier Cru Extra Brut. Champagne. Hvorfor ikke bruke champagne til lutfisken og pinnekjøttet?
  2. Bad Santa Juleriesling. Fra Rheinhessen i Tyskland(Hvitvin). Perfekt til pinnekjøtt.
  3. Egon Schmitt Spätburgunder Rotwein Trocken 2016. Nordmenn og rødvin til torsk er tradisjon.
  4. Cascina Collina Barbera d´Asti Passio 2015. En perfekt vin til ribba, det samme til rein.
  5. Cascina Collina Variazione Barbera d’Asti 2016. Kalkun og lyst kjøtt, fungerer som en drøm både til kjøttet og tilbehøret.
  6. Egon Schmitt Wachenheimer Mandelgarten Weisser Burgunder Auslese. Virkelig bra til juledesserter.
  7. Taylor’s Late Bottled Vintage 2012. En drøm av en portvin som passer både til peiskosen, ost og dessert.

MELD DEG PÅ:

Kurset er fulltegnet.

 

Back To Top