Janne Bark Band kommer til Landsbymarkedet!

Janne Bark Band kommer til Landsbymarkedet!

Janne Bark har fungert som Ulf Lundells gitarist og høyre hånd i over 25 år. Han har gjennom sin 40 år lange og fremgangsrike karriere jobbet med ele den svenske artisteliten. Som gitrist og musiker er han er av Sveriges mest respekterte. Bark har medvirket på alle store konsertaerenaer i Skandinavia og deltatt på Sveriges melodifestival flere ganger.

Gjennom bandet «Blått & Rått» og sitt studiosamarbeid med Ronald Alertsen har Janne Bark blitt en ekte Nord-Norges patriot og besøker landsdelen jevnt og trutt. Janne Bark Band er Jannes norske prosjekt der han med sin særegne, energiske og entusiastiske stil presenterer sine egne låter, men Bark tolker også låter som har betydd mye for han gjennom sin over 40 år lange karriere som musiker.

Under Landsbymarkedet spiller han på MiniBar1 fredag 15.11 og lørdag 16.11, i tillegg vil han spille innimellom markedsaktivitetene på Halti kulturscene lørdag kl. 13.

 

Back To Top