Landsbymarked flyttes til Idrettshallen

Landsbymarked flyttes til Idrettshallen

På grunn av Covid-19 og smittesituasjonen har vi i 2020 valgt å arrangere Landsbymarkedet inne på Idrettshallen på Storslett – her er det god plass til utstillere og publikum, og i vil lettere kunne ivareta smittehensyn og gjennomføre arrangementet sikkert for alle.

Vi legger til rette for kafésalg med sitteplasser, kulinarisk teater og underholdning inne i hallen. Her er stor parkeringsplass med god plass til besøkende. Og vi håper å få mange spennende salgsutstillere på plass!

Vi jobber også med å få på plass kurs, underholdning og konserter. Etterhvert som november nærmer seg, vil vi presentere et program som vi håper fenger både store og små – innbyggere og tilreisende.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Landsbymarked 13. – 14. november 2020!

Back To Top