Landsbymarked

19. – 20. NOVEMBER 2021

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Bli utstiller

Nå inviterer vi utstillere til Landsbymarked 2021, denne gangen på Nordreisa Idrettshall

Som følge av Covid-19 måtte vi avlyse i 2020. I år tror vi markedet kan gå som planlagt, men vi har valgt å arrangere Landsbymarked 2021 inne på Idrettshallen på Storslett – her er det god plass til utstillere og publikum, og i vil lettere kunne ivareta smittehensyn og gjennomføre arrangementet sikkert for alle.

Vi ønsker matprodusenter, husflidsaktører og andre salgsutstillere hjertelig velkommen!

Utstillerne vil få tildelt plasser inne i hallen eller utenfor. Vi legger til rette for kafésalg med sitteplasser, kulinarisk teater og underholdning inne i hallen. Her er stor parkeringsplass med god plass til besøkende.

Vi jobber med å få på plass kurs, underholdning og konserter. Etterhvert som november nærmer seg, vil vi presentere et program som vi håper fenger både store og små – innbyggere og tilreisende.

Skal DU selge mat?

  • Vi forutsetter at dere selv har avklart med Mattilsynet at deres virksomhet er registrert og produktene er godkjente for salg.
  • All tilberedning av mat som medfører mye os eller damp må av hensyn til allergikere gjøres utenfor Idrettshallen – utenfor inngangspartiet eller på parkeringsplassen.

Ved spørsmål kontakt med Bjørn Arne Olsen, telefon 924 92 288

Meld deg som utstiller

Fyll i skjemaet og motta bestillingsbekreftelsen på e-post. Salgsomsetning må dokumenteres med utskrift av betalingsterminal eller lignende når salget avsluttes, og 10 % faktureres i etterkant. Forskudd på kr 500,- faktureres ved påmelding, og må betales før påmeldingen registreres som gyldig.
    Pris for deltakelse som utstiller på Landsbymarkedet 2021 er 10 % av salgsomsetninga, begrenset oppad til 3000 kr.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design