Landsbymarked

15. – 16. NOVEMBER 2019

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Bli utstiller

Nå inviterer vi utstillere til Landsbymarked 2019, også i år inne på Halti.

Vi ønsker matprodusenter, husflidsaktører og andre salgsutstillere hjertelig velkommen! Du finner bygget like sør for den blå brua over Reisaelva – sentralt på Storslett.

Her er stor parkeringsplass med god plass til besøkende. Og utstillere som foretrekker å være ute, kan sette opp stand på parkeringsplassen eller i nærheten av inngangspartiet – på anvisning fra oss.

Når du kommer inn hovedinngangen, vil du finne slagsutstillinger i hele første etasje. Og vi legger til rette for kafésalg med sitteplasser, kulinarisk teater og underholdning like ved.

Vi jobber med å få på plass kurs, underholdning og konserter. Halti kulturscene er bestilt, og etterhvert som november nærmer seg, vil vi presentere et program som vi håper fenger både store og små – innbyggere og tilreisende.

Skal DU selge mat?

  • Vi forutsetter at dere selv har avklart med Mattilsynet at deres virksomhet er registrert og produktene er godkjente for salg.
  • All tilberedning av mat som medfører mye os eller damp må av hensyn til allergikere gjøres utenfor Halti – i inngangspartiet eller på parkeringsplassen.

29.10.2019: Vi beklager – vi har ikke flere ledige utstillingsplasser og har derfor stengt påmeldingen.
Ved spørsmål kontakt med Bjørn Arne Olsen, telefon 924 92 288

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design