Morten Schakenda valgte bort et liv som chef i hovedstaden til fordel for brødbaking i Lom. Bakevarene hans er sagnomsuste – og Bakeren fra Lom er kjent langt ut over landets grenser. Morten Schakenda har vunnet mange priser, han har gitt ut flere bøker – i tillegg har han bygd opp bedriften Bakeriet i Lom til en stor suksess!
Les historien på Bakeriet i Lom sin hjemmeside.
Landsbymarkedet har i samarbeid med Nibio fått satt opp et eget kurs for service- og produksjonsbedrifter. Her vil dere kunne lære om baking av den beste, samtidig som det er lov å spørre om alt som kan ha betydning for å lykkes i bransjen. Kun 12 kursplasser og «først til mølla»-prinsippet gjelder!
Kurset finner sted på Fristelsen, Storslett.
Tidspunkt: Fredag 16. november 2018 kl. 09:00.
Kursets varighet: 4-5 timer
Pris kr 1200 pr deltaker. Lunsj er inkludert.
PÅMELDING
Beklager, kurset er fulltegnet.