Landsbymarked

13. – 14. NOVEMBER 2020

MATFESTIVALEN I NORDREISA

Lær å lage blodpannekaker

Lær tradisjonell bruk av blodmat fra kokk Hermod Larssen, utgiveren av oppskriftsboka «Gamle mattradisjoner fra Nord-Troms».

Landsbymarkedet skulle tilby kurs i produksjon av tradisjonell blodmat. Kokk Hermod Larssen er kjent for sin kunnskap om tradisjonsmat, her skulle han dele med kursdeltakerne hvordan man tidligere har brukt dyreblod som ingrediens i hverdagskost i Nord-Troms. Kurset var åpent for alle interesserte og skulle avvikles som et lukket opplegg på BIOS sitt prøvekjøkken.

DESSVERRE MÅ KURSET AVLYSES GRUNNET FÅ PÅMELDTE!

Vi er likevel glad for å kunne få presentert denne tradisjonelle kosten i Markedsteltet – Hermod Larssen vil tilberede blodpannekaker under kulinarisk teater lørdag kl. 13.30.
Velkommen til dere alle!

 

© Landsbymarked 2014 | Design: Tonje Karlsen Design | Nettside: Gnist Design